Sezonska ponuda


Find the best possible prices with Enterprise, wherever you are going in the world!

Otključaj svijet!

Jeste spremni da krenete u svoju sljedeću avanturu i veliki bijeg? Prije nego krenete planirati savršeni godišnji odmor, ili otkrivanje kulturnih destinacija svijeta, medeni mjesec, putovanje s prijateljima, rezervišite svoj automobil kod nas i otputujte na svaku od destinacija iz snova.

 

Zašto se zadovoljiti običnim kada možete istražiti neobično? Ne tražite dalje od naše ekskluzivnu ponude od 10% na iznajmljivanje automobila u raznim zemljama svijeta.

 

Bilo da žudite za sunčanim plažama Grčke, šarmantnim ulicama Italije ili idiličnim pejzažima Novog Zelanda, naš raznolik izbor destinacija osigurava da se nađe ponešto za svakog putnika.

 

Iskoristite priliku da istražite, otkrijete i stvorite nezaboravne uspomene uz našu nenadmašnu ponudu za iznajmljivanje automobila.

 

Naša široka paleta vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV i luksuzne modele znači da ćete sigurno pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama.

 

Rezervišite danas i iskoristite ovu ponudu od 22. marta do 31. maja u 75 zemlje.

 

Vaša sljedeća avantura čeka – rezervirajte sada i neka putovanje u životu počne! Pronađite najbolje moguće cijene uz Enterprise, gdje god u svijetu idete!

IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA

 

Nudimo veliki izbor vozila.

Od ekonomičnih automobila do kombi vozila, u Enterprise-u možete pronaći pravo vozilo za Vaše potrebe.

Rezervišite vozilo

ili  
Preuzimanje
Vraćanje
X

List of Participating Countries

Albania

Argentina

Jermenija

Aruba

Austrija

Barbados

Belgija

Belize

Bonaire

Bosna

Bugarska

Kajmanska ostrva

Čile

Kolumbija

Kosta Rika

Hrvatska

Curacao

Cyprus

Češka Republika

Danska

Dominikanska republika

Ekvador

Egipat

El Savador

Estonija

Faroe Islands

Finland

Georgia

Grčka

Grenada

Gvatemala

Gvajana

Hondurasi

Mađarska

Island

Italija

Jamajka

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luksemburg

Malta

Meksiko

Montenegro

Maroko

Nizozemska

Novi Zeland

Nikaragva

North Macedonia

Norveška

Oman

Panamaja

Paragvaj

Peru

Poljska

Portugal

Qatar

Romania

Saudijska Arabija

Serbia

Slovačka

Slovenia

South Africa

St. Maarten

St. Barths

Surinam

Švedska

Švajcarska

Tortola

Trinidad i Tobago

Turkey

UAE

Urugvaj

Američka Djevičanska ostrva

Terms & Conditions

 

 1. Ova ponuda vam daje pravo na popust od 10% samo na osnovnu cijenu najma vozila [Na osnovu najboljih cijena dnevnog najma na web stranicama u trenutku rezervacije] za vrijeme trajanja rezervacije vašeg vozila (Period najma).
 2. Ova ponuda je dostupna na Enterprise Rent-A-Car lokacijama u Albaniji, Argentini, Armeniji, Arubi, Austriji, Barbadosu, Belgiji, Belizeu, Bonaireu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kajmanskim ostrvima, Čileu, Kolumbiji, Kostariki, Hrvatska, Curacao, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, El Salvador, Estonija, Farska ostrva, Finska, Gruzija, Grčka, Grenada, Gvatemala, Gvajana, Honduras, Mađarska, Island, Italija, Jamajka, Jordan, Kosovo, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Meksiko, Crna Gora, Maroko, Holandija, Novi Zeland, Nikaragva, Severna Makedonija, Norveška, Oman, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugal, Katar, Rumunija, Saudijska Arabija, Srbija, Slovačka , Slovenija, Južna Afrika, St. Maarten, St. Baarths, Surinam, Švedska, Švicarska, Tortola, Trinidad i Tobago, Turska, UAE, Urugvaj, Američka Djevičanska ostrva.
 3. Ova ponuda važi za sve rezervacije napravljene od 22. marta do 31. maja i periode najma od 1. aprila do 14. jula i ne odnosi se na periode najma duže od 28 dana.  
 4. Ova ponuda se odnosi na sve klase vozila dostupne u trenutku rezervacije.
 5. Svi vozači moraju ispuniti minimalne zahtjeve starosne dobi za zemlju preuzimanja iznajmljivanja, pravila o starosti variraju u zavisnosti od zemlje preuzimanja i biće vam dostupna za čitanje u trenutku rezervacije na mreži.
 6. Osim ako nije drugačije naznačeno, ova ponuda se ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući osiguranja, naknade za iznajmljivanje u jednom smjeru, naknade za gorivo, dodatne naknade za vozača i mladog vozača, iznajmljivanje dodatne opreme, uključujući, ali ne ograničavajući se na dječja sjedišta, lance za snijeg, krovne nosače i navigacijske sisteme.
 7. Usluga preuzimanja i odlaska podliježe geografskim ograničenjima. Za više detalja kontaktirajte svoju poslovnicu za iznajmljivanje.
 8. Imate pravo otkazati rezervaciju u bilo koje vrijeme do početka najma bez penala. Ako vam rezervacija više nije potrebna, molimo vas da otkažete rezervaciju prije perioda najma.
 9. Ova ponuda ovisi o dostupnosti vozila i ne može se koristiti zajedno s bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom cijenom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.
 10.  Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe su dodatni i ne zamjenjuju bilo koje odredbe ugovora u vezi s vašim iznajmljivanjem, koji sadrže važne odredbe koje se odnose na iznajmljivanje bilo kojeg vozila i koje će se i dalje u potpunosti primjenjivati za iznajmljivanje.
 11.  Ova ponuda i ovi uslovi i odredbe, kao i svaki spor ili potraživanje koji proizađe iz ili u vezi sa njima, regulisani su Bosanskohercegovačkim pravom. Ako ste stanovnik Evropske unije, možete pokrenuti pravni postupak u vezi sa ovom ponudom i ovim uslovima i odredbama bilo pred Bosanskohercegovačkim sudovima ili sudovima države članice Evropske unije u kojoj imate prebivalište.
 12.   Kao potrošač, imat ćete koristi od svih obaveznih odredbi zakona zemlje u kojoj živite. Ništa u ovim odredbama i uslovima, uključujući gornji paragraf, ne utiče na vaša prava kao potrošača da se oslonite na takve obavezne odredbe lokalnih zakon.
 13.  Snažno vam se savjetuje da se upoznate s lokalnim prometnim pravilima u vašoj zemlji destinacije za iznajmljivanje. Dodatne informacije o zemljama u Evropskoj uniji možete pronaći na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Ovu promociju nudi Enterprise Rent-A-Car Bosnia.