Zimska sezonska ponuda


Prihvatite zimska čuda: rezervirajte svoj bijeg uz Enterprise i uštedite 10%!

10% popusta na zimska čuda

Uz našu ponudu, možete krenuti na otvoreni put i otkriti sve što Enterprise nudi. Uz našu široku paletu vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV i luksuzne modele, sigurno ćete pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama. Nudimo vam 10% popusta na najam automobila od 1. novembra do 14. decembra u 43 zemlje, tako da možete još više uštedjeti na svom odmoru! Pa zašto čekati?": "Uz našu ponudu, možete krenuti na otvoreni put i otkriti sve što Enterprise nudi. Uz našu široku paletu vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV i luksuzne modele, sigurno ćete pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama. Nudimo vam 10% popusta na najam automobila od 1. novembra do 14. decembra u 43 zemlje, tako da možete još više uštedjeti na svom odmoru! Pa zašto čekati?

 

Rezervirajte sada i iskoristite ovu nevjerovatnu ponudu prije nego što bude prekasno. Uz naš jednostavan proces rezervacije i odličnu korisničku uslugu, možete se opustiti i uživati u putovanju znajući da ste u dobrim rukama.

 

IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA

 

Nudimo veliki izbor vozila.

Od ekonomičnih automobila do kombi vozila, u Enterprise-u možete pronaći pravo vozilo za Vaše potrebe.

Rezervišite vozilo

ili  
Preuzimanje
Vraćanje
X

List of Participating Countries

Austrija

Mađarska

Luksemburg

Nizozemska

Poljska

Portugal

Švajcarska

Egipat

Jordan

Oman

Qatar

Saudijska Arabija

UAE

Danska

Faroe Islands

Finland

Island

Norveška

Švedska

Estonija

Latvia

Lithuania

South Africa

Albania

Armenia

Bugarska

Corsica North

Corsica South

Hrvatska

Cyprus

Georgia

Grčka

Israel

Italija

Kosovo

Malta

Montenegro

Maroko

North Macedonia

Romania

Serbia

Slovenia

Turkey

Winter Offer Terms & Conditions

 

 1. Ova ponuda vam daje pravo na popust od 10% samo na osnovnu cijenu najma vozila [Na osnovu najboljih cijena dnevnog najma na web stranicama u trenutku rezervacije] za vrijeme trajanja rezervacije vašeg vozila (Period najma).
 2. Ova ponuda je dostupna na lokacijama koje učestvuju u Enterprise Rent-A-Car-u u Austriji, Mađarskoj, Luksemburgu, Holandiji, Poljskoj, Švicarskoj, Egiptu, Jordanu, Omanu, Kataru, Saudijskoj Arabiji, UAE, Danskoj, Farskim Ostrvima, Finskoj, Islandu, Norveškoj , Švedska, Estonija, Letonija, Litvanija, Južna Afrika, Albanija, Jermenija, Bugarska, Severna Korzika, Južna Korzika, Hrvatska, Kipar, Gruzija, Grčka, Izrael, Italija, Kosovo, Malta, Crna Gora, Maroko, Severna Makedonija, Rumunija, Srbija , Slovenija, Turska, Portugal.
 3. Ova ponuda važi za sve rezervacije napravljene u periodu od 16. septembra do 14. decembra i za periode najma od 1. novembra do 14. decembra i ne odnosi se na periode najma duži od 28 dana. 
 4. Ova ponuda se odnosi na sve klase vozila dostupne u trenutku rezervacije.
 5. Svi vozači moraju ispuniti minimalne zahtjeve starosne dobi za zemlju preuzimanja iznajmljivanja, pravila o starosti variraju u zavisnosti od zemlje preuzimanja i biće vam dostupna za čitanje u trenutku rezervacije na mreži.
 6. Osim ako nije drugačije naznačeno, ova ponuda se ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući opciono odricanje od prekomjernog odricanja, naknade za iznajmljivanje u jednom smjeru, naknade za gorivo, dodatne naknade za vozače i mlade vozače, iznajmljivanje dodatnih predmeta uključujući, ali ne ograničavajući se na dječja sjedišta, lance za snijeg, krov stalci i vodiči za navigaciju.
 7. Usluga preuzimanja i odlaska podliježe geografskim ograničenjima. Za više detalja kontaktirajte svoju poslovnicu za iznajmljivanje.
 8. Imate pravo otkazati rezervaciju u bilo koje vrijeme do početka najma bez penala. Ako vam rezervacija više nije potrebna, molimo vas da otkažete rezervaciju prije perioda najma.
 9. Ova ponuda ovisi o dostupnosti vozila i ne može se koristiti zajedno s bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom cijenom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.
 10.  Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe su dodatni i ne zamjenjuju bilo koje odredbe ugovora u vezi s vašim iznajmljivanjem, koji sadrže važne odredbe koje se odnose na iznajmljivanje bilo kojeg vozila i koje će se i dalje u potpunosti primjenjivati za iznajmljivanje.
 11.  Ova ponuda i ovi uslovi i odredbe, kao i bilo koji spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili u vezi s njima, regulirani su zakonima Ujedinjenog Kraljevstva. Ako imate prebivalište u Evropskoj uniji, možete pokrenuti pravni postupak u vezi s ovom ponudom i ovim uslovima i uslove na sudovima u Ujedinjenom Kraljevstvu ili na sudovima države članice Evropske unije u kojoj živite.
 12.   Kao potrošač, imat ćete koristi od svih obaveznih odredbi zakona zemlje u kojoj živite. Ništa u ovim odredbama i uslovima, uključujući gornji paragraf, ne utiče na vaša prava kao potrošača da se oslonite na takve obavezne odredbe lokalnih zakon.
 13.  Snažno vam se savjetuje da se upoznate s lokalnim prometnim pravilima u vašoj zemlji destinacije za iznajmljivanje. Dodatne informacije o zemljama u Evropskoj uniji možete pronaći na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Ovu promociju nudi Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB