O KOMPANIJI ENTERPRISE RENT-A-CAR

Koji je način poslovanja kompanije Enterprise? Briga o našim klijentima, zajednicama i okolišu.

Kultura i naporan rad stvorili su Enterprise.

Enterprise Rent-A-Car je trajna američka priča o uspjehu. Načela koja nas vode i skromni počeci spajaju se s osobnom iskrenošću i integritetom. Vjerujemo u jačanje naših zajednica, pružamo usluge našim klijentima kao da su nam porodica.A naporan rad urodit će plodom. Te su stvari danas jednako važne kao 1957. kada smo utemeljeni.

Danas naša rasprostranjena mreža, vozni park i lepeza usluga Enterprise čini dijelom najvećeg davatelja usluga prijevozničkih rješenja u svijetu. Klijentima nudimo najam vozila lokalno i u zračnim lukama, dijeljenje automobila te najam egzotičnih automobila i kombija, a uz Flex-E-Rent pružamo poslovna rješenja za specijalizirana vozila, uključujući kombije s upravljanom temperaturom i pristupačne minibuseve. Poslujemo u više od 8000 lokacija. Što to znači za naše klijente? Tamo smo gdje nas trebate.

Aktivno sudjelujemo u održivosti, ne samo zato što je to pametno za poslovanje nego i zato što vjerujemo da svijet trebamo učiniti boljim mjestom za buduće generacije. Zbog naše veličine u jedinstvenom smo položaju da potičemo inovacije, pokrećemo istraživanja i testiramo rješenja koja tržište traži.

Da li ste znali?

Utemeljitelj Jack Taylor odabrao je naziv Enterprise u čast zrakoplovu u 2. svj. ratu na kojem je služio, USS Enterprise. Danas je naziv Enterprise sinonim za vodstvo i viziju u poslovanju.

  • USS Enterprise
  • Founder Jack Taylor and Road with cars
  • Black & white Enterprise branch location
  • Fuels research
  • CarShare
  • Car on highway
  • USS Enterprise

VRIJEDNOSTI

9.500

Enterprise ima preko 9.500 lokacija u više od 100 zemalja.

50MM

Enterprise se obavezao da će posaditi 50 miliona stabala za 50 godina.

Prvo vodite računa o svojim klijentima i zaposlenima, a profit će uslijediti

Sve je počelo sa sedam automobila i slutnjom

Priča kompanije Enterprise započinje vizijom jednog čovjeka. Davne 1957. Jack Taylor, odlikovani pilot u 2. svj. ratu, vratio se kući s nadom da izgradi kompaniju i osnuje obitelj.

Na temelju lekcija koje je naučio u mornarici SAD-a, uključujući naporan rad, timski duh i ispravno postupanje, Jack je prihvatio novi koncept najma automobila, uz vozni park od sedam automobila.

Enterprise je sada udomaćen naziv za osobe koje često putuju i ljubitelje vožnje. Robna smo marka priznata kao svjetski predvodnik u sektoru najma automobila. Cijenimo naše zaposlenike i klijente kao članove obitelji. Danas Enterprise i dalje uspješno posluje pomoću jednostavnog, a snažnog skupa uvjerenja kojim se postaje predvodnik u sektoru najma automobila, kao i u održivosti i inovacijama.


Couple exploring a rental car