Naša standardna briga

 

Sve što radimo, radimo sa našom standardnom brigom.
Obećavamo da ćemo Vas staviti na prvo mjesto, sa izuzetnom korisničkom uslugom i vozilima koja se održavaju i čiste prema našim visokim standardima kvaliteta.
Neprestano inoviramo kako bismo pomogli da svijet napreduje - uključujući nove načine da pređemo dodatne korake za Vas kako biste mogli krenuti na putovanje s povjerenjem, bez obzira gdje Vas život odvede.
Da bi ovo obećanje ostvarili, naše lokacije za iznajmljivanje vođene su sljedećim najboljim primjerima iz prakse.

Complete Clean Pledge

Čista vozila su nam uvijek bila prioritet. Sa Complete Clean Pledge®, unaprijedili smo praksu čišćenja naših vozila i poslovnica kako biste se svaki put mogli osjećati sigurno prilikom svakog najma.

Transakcije niskog dodira

Želimo da Vaš proces iznajmljivanja bude što intuitivniji i lakši. Dakle, povećali smo napore za pružanje visokotehnoloških digitalnih alata s niskim dodirom koji pružaju manji kontakt bez žrtvovanja usluge.

Izuzetan korisnički servis

Dobar korisnički servis počinje sa slušanjem. Izdvajamo vrijeme da razumijemo Vaše potrebe, tako da Vam uvijek možemo ponuditi najbolje rješenje. Ta pažnja prema našim klijentima je ono što nas je učinilo globalnim liderom u mobilnosti. Klijenti dolaze kod nas i ostaju sa nama, jer uvijek težimo da pružimo izuzetno i personalizovano iskustvo.

Održavanje i bezbijednost vozila

Ništa nam nije važnije od sigurnosti naših klijenata. Mi slijedimo smjernice proizvođača za zamjenu guma i promjenu ulja kako bismo osigurali da vaše iskustvo bude sigurno i neprekinuto.

Održavanje vozila, Vizualni pregled svakog vozila

Kao dio naše standardne brige, prije svakog najma vršimo završnu provjeru svakog vozila. Ovaj dodatni korak uključuje dokumentaciju o stanju vozila prije svakog najma, nudeći Vam mir kako biste se mogli fokusirati na put koji je pred Vama.