MINI-LEASE. NO HASSLE.

DOŽIVITE SLOBODU AUTOMOBILA BEZ KOMPLIKACIJA.

Mini-Lease je najbolje od najma automobila i najbolje od lizinga spojeno u jedno. Uz minimalno najam od 1 mjeseca, dobijate:

  • Pojednostavljene fiksne stope sa mjesečnim uplatama
  • besplatno ograničenje od 2500 kilometara
  • Bez troškova održavanja, osiguranja ili registracije
  • Besplatni dodatni vozaci
  • Veliki izbor vozila

Pogledajte video i otkrijte Mini-Lease

PRONAĐITE PRAVI AUTO ZA VAS! 100% fleksibilan i transparentan

TRAJANJE NAJMA

Iznajmite svoj automobil na minimalno 1 mjesec pa sve do 12 mjeseci. Uz Mini Lease program imate fleksibilnost da prekinete ili izmijenite svoj ugovor o zakupu svakih 30 dana* ako se vaše okolnosti promijene.

*Iznos za svaki mjesec će biti prikupljen prethodno. U slučaju ranijeg vraćanja u toku prva dva mjeseca, povrat neiskorišćenih dana se ne vrši. Za najam od 2 mjeseca i više, vozilo možete vratiti u bilo koje vrijeme uz naplatu dana u kojima ste koristili uslugu.

Swap The Car

Ne sviđa vam se vaš trenutni automobil? Trebate veći ili manji? Zameni ga! Imate mogućnost mijenjanja vozila svakih 30 dana. Unaprijed ćemo vas kontaktirati ako je to slučaj kako bismo sa vama dogovorili pogodan trenutak za zamjenu vašeg vozila.

Opcije paketa

Koja kategorija vozila vam najviše odgovara? Sa tri kategorije koje možete izabrati sigurno ćete pronaći onu koja će zadovoljiti vaše potrebe

Car Classes Mini & Ekonomija Kompaktan & Srednji  Standard & Full Size
       

Odgovornost za štetu

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

Potpuna odgovornost za krađu do

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

Besplatan KMS / mjesec

2500

2500

2500

Dodatni drajver(1)

Pomoć na putu

Održavanje

Evo kako to funkcionira

1. ODABIR AUTO

U Enterprise rent a caru možete birati između velikog izbora vozila. Od kompaktnih gradskih automobila, porodičnih SUV-a i komercijalnih kombija.

2. ODABERITE SVOJU UDALJENOST

Standardno, Mini-Lease vam omogućava da odaberete broj kilometara mjesečno. Ako pređete još više kilometara, mi ćemo prilagoditi rješenje za vas. 

3. ODABERITE POKLOPAC OŠTEĆENJA

U Enterpriseu uvijek postoji pokriće za štetu na vozilu i osnovna pomoć na putu.

4. REZERVIRAJTE I KRITE

Rezervišite svoj automobil direktno koristeći formu ispod, a možete nas nazvati na +30 210 3493411  ili e-poštom mini-lease@enterprise.gr i rado ćemo vam pomoći da izvršite rezervaciju. Kada sve bude spremno za polazak, kontaktirat ćemo vas sa detaljima vaše rezervacije.

ODABERITE SVOJ TIP AUTOMOBILA

Mini

Citroen C1 ili sličan model

Kontaktirajte nas za više informacija

2500 km/mjesec

STANDARDNA POMOĆ NA CETU

ODRŽAVANJE

1x BESPLATAN DODATNI VOZAČ


 

Economy

Toyota Yaris ili sličan model

Kontaktirajte nas za više informacija

2500 km/mjesec

STANDARDNA POMOĆ NA CETU

ODRŽAVANJE

1x BESPLATAN DODATNI VOZAČ


 

SUV

Suzuki Vitara ili sličan model

Kontaktirajte nas za više informacija

2500 km/mjesec

STANDARDNA POMOĆ NA CETU

ODRŽAVANJE

1x BESPLATAN DODATNI VOZAČ


 

Javite se u vezi rezervacije?

Želite li saznati kako možete uštedjeti novac uz mini-lease vozila? Pošaljite upit sada i jedan od naših konsultanata će vas kontaktirati ili kontaktirati.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kako se naš vozni park redovno mijenja, ne možemo garantirati da će određeni model automobila biti dostupan u bilo koje vrijeme. 

Osiguravamo da nikada nećete biti u nepovoljnom položaju tako što ćemo vam, ako se to dogodi, ponuditi automobil slične veličine i karakteristika kao onaj koji trenutno vozite

Naš vozni park se redovno ažurira, naši automobili su stari maksimalno 36 meseci i često će biti novi. 

Morate imati najmanje 21 godinu za Mini i Economy grupe automobila, 23 godine za ostale grupe automobila i posjedovati važeću vozačku dozvolu najmanje godinu dana.

Ako ste mlađi od 23 godine, naknada za mlade vozače od 372€/mjesečno će se primjenjivati na vaš najam. Ovo iznosi 12,40€/dan.

Prihvataju se samo originalne licence, bez kopija ili bilo koje vrste dokumentacije.

To mora biti osoba koja iznajmljuje automobil ili  ovlašteni dodatni vozač naveden u ugovoru o mini-leasingu.

Ograničenja u kilometrima su maksimalni dozvoljeni broj kilometara prije nego što se primjene prekomjerne naknade. 

Ako prekoračite ograničenje kilometraže u vašem ugovoru o najmu, naplatit ćemo naknadu od 0,08 €/kilometru. Ako vozite manje od vaše naknade, ne vraćamo vam novac. 

Contact our team to advise of your new return date and we will amend your contract. As your agreement is issued on a moKontaktirajte naš tim kako bismo vas obavijestili o novom datumu povratka i mi ćemo izmijeniti vaš ugovor. Pošto se vaš ugovor izdaje na mjesečnoj bazinthly basis, 

međutim, na kraju mjeseca možete završiti svoj najam uz najavu jednog dana. 

Na kraju svakog mjeseca slobodno možete promijeniti svoj automobil, jednostavno nas kontaktirajte kako bismo to dogovorili za vas. 

Ukoliko želite da uđete u veće ili manje vozilo od trenutnog, cena bi se jednostavno prilagodila ceni za vaše novo vozilo. 

Možete koristiti debitnu ili kreditnu karticu da platite svoj najam. Gotovina, prepaid kreditne kartice se ne prihvaćaju za depozit.

Vaš depozit držimo kao predautorizaciju, po povratku vozila autorizacija se oslobađa i poništava. Općenito ćete vidjeti iznos na svom računu u roku od 10 radnih dana, 

međutim u nekim okolnostima može potrajati duže. Nismo u mogućnosti da ubrzamo poništavanje predautorizacije. Ako naiđete na bilo kakve probleme, najbolje je da kontaktirate svoju banku direktno.